Sådan blev Bilhuset Slagelse A/S til

Vi startede som enkelmandsvirksomhed i 1998, med vægt på importbiler fra EU lande. Det skete fra vores privatadresse, og måtte senere flytte bilerne til andet sted, da der kom for mange til at kunne have stående på en villavej.

Da det ikke fra starten kunne gøres til en levevej, arbejdede vi begge som lønmodtagere for andre virksomheder, og Claus måtte viser biler frem om aftenen eller i weekenden.

Claus Larsen som er hovedpersonen for denne virksomhed, havde sin daglige gang hos Autocom/Autorola som auktionarius for brugtbilsmarkedet,  med køretøjer til Autoforhandlere i Danmark.

Senere kom han til Bilsalg.DK i Greve, og igen som auktionarius. Efter 6 år i denne stilling, og efter at have etableret et godt netværk med forhandlere rundt om Danmark som Tyskland, bød muligheden sig, at han kunne indgå kompagniskab med en eksisterende autoforhandler.

Dermed blev Bilhuset MBM A/S Slagelse til den 19. december 2013, hvor Claus kørte forretningen op til hvad den er i dag. Han fungerede som Direktør/Sælger i forretningen beliggende Skovsøviadukten 4, 4200 Slagelse. 

Forretningen blev etableret med formålet, at leverer nyere brugte biler med en høj standard.

Virksomheden sælger ca. 125 årligt, hvilket er tilfredsstillende for den størrelse virksomhed, og stræber efter et varelager på min. 30 biler. ad gangen.

Den 15. september 2017 blev vi os selv, og flyttede til Sorøvej 13, 4200 Slagelse under navnet Bilhuset Slagelse A/S, hvor vi håber på rigtig mange gode år.

Vi fortsætter med det samme koncept, nyere brugte biler med høj standard, og forventer indenfor det næste 1/2 år kommer op på samme lagerkapacitet som før vi flyttede adresse.

Overvejer du at købe bil?

Vi har lækre kvalitetsbiler på lager til konkurrencedygtige priser og fleksibel finansiering  Kontakt os